İZMİR / BUCA - Buca Cengiz Sani İlkokulu

Buca Cengiz Sani İlkokulu

SEYHAN MAHALLESİ 550 SOKAK NO 1 BUCA / İZMİR
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DERS BAŞLANGIÇ: 09:00 DERS BİTİŞ : 14:20
MERKEZİ ISITMA SİSTEMİ (DOĞALGAZ)
Ulaşım
Belediye otobüsü (105-171-233-417-484-671 numaralı otobüsler ile İZBAN Koşu Durağında inilir), İZBAN (Koşu Durağı) ve dolmuşla (Gaziemir_Kemer) ulaşım mümkündür.
SEYHAN MAH. 550 SOKAK NO:1
İlçe merkezine 2 KM, il merkezine ise 7 KM uzaklıktadır.
Voleybol, Basketbol,Satranç
Proje Çalışmaları
Mutlu Yıllar Projesi, Atık Kağıt Projesi, Atık Pil Projesi, Atık Yağ Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sağlıklı Okul Projesi, Değerler Eğitimi Projesi
Okulumuzun Twitter hesabı: @SaniBuca